A.P.K Computer Onderhoud

Veel klanten onderschatten onderhoud voor de PC/laptop. In een PC/Laptop zitten onderdelen waar stroom doorheen gaat. Hierdoor worden de onderdelen warm en daarom heeft een PC/Laptop vaak een ingebouwde ventilator om de onderdelen koel te houden. Deze ventilator is handig maar kan ook nadelig zijn. Door de lucht die wordt aangezogen door de ventilator, komen er haren en stof in de PC/Laptop. Hierdoor wordt de PC/laptop te warm en gaat minder presteren, wordt langzaam en valt soms zomaar uit. Dit kan tot nadelige gevolgen hebben voor uw bestanden. Om deze reden adviseren wij onze klanten aan om minimaal 1 keer per jaar langs te komen voor een standaard onderhoudsbeurt (APK). Tijdens deze APK maken wij uw PC/laptop van binnen schoon en controleren wij deze op mallware, spyware, virussen en andere ongewenste software. U krijgt meestal binnen 24 uur (afhankelijk van de snelheid van de PC/laptop) uw PC/laptop weer snel en opgeschoond terug.

De prijs die wij rekenen voor deze APK is slechts € 60,- Voor alleen Software Matig APK € 35,- of Alleen Harware Matig APK € 35,-
APK alleen Software op locatie is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn €15,- per 15 minuten. Meestal zijn we binnen 45 min klaar!

Hulp op afstand

Er kunnen zich ook kleine problemen voordoen met uw computer, een printer wil niet geinstalleerd worden of uw muis doet het niet?
Hiervoor hebben wij Service op afstand, dit houd in dat u contact met ons kan opnemen en wij met behulp van Teamviewer op afstand uw computer maken, de kosten zijn hiervoor laag en het scheelt u het ritje naar ons toe. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
15 min support op afstand staat gelijk aan € 10,-

Windows “her”installatie

Onze Windows installatie word zodanig geïnstalleerd dat uw systeem lekker snel blijft. Daardoor kunnen en durven wij ook 3 maanden garantie te geven op de installatie. Tijdens de installatie van uw systeem zorgen wij ervoor dat de harde schijf opgedeeld wordt in minimaal 2 partities. Dit houdt in dat u 2 harde schijven in windows ziet. De eerste harde schijf c: zal Windows gaan heten. En de tweede harde schijf zal Gegevens gaan heten waar uw gebruikers profiel op komt te staan.

Mocht het zo zijn dat in loop van de tijd uw systeem crasht dan behoudt u uw bestanden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat bepaalde registersleutels aangepast worden zodat Windows niet te veel van uw systeem vraagt en dus lekker snel blijft. Neemt u gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over het installeren van Windows.

Onze Schone Windows Installatie begint bij € 45,- de meeste kiezen er voor om dit i.c.m. Hardware APK van € 70,- i.p.v. € 80, – elders zelfs € 90, –

Virus verwijderen

Er zit een virus op uw computer en u krijgt deze er niet van af!? Dit kan als erg vervelend worden ervaren. Wij kunnen 99% van de virussen eraf halen. Wij kijken niet alleen in Windows maar letterlijk in uw hele systeem diepliggende/verborgen mappen en in het register. Dit is van cruciaal belang voor het behouden van de optimale eisen van uw PC. Wij zijn ook Zilver Partner van Eset NOD32 Antivirus en Smart Security.

Een computervirus (in het dagelijks taalgebruik wordt meestal kortweg over virus gesproken) is een vorm van schadelijke software (Malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem

Datarecovery

Door het meer complex worden van bestandsformaten kan een wijziging van een paar bits al grote gevolgen hebben voor de leesbaarheid van een bestand. Dataverlies treedt op doordat men soms per ongeluk gegevens wist door bijvoorbeeld het opslaan van verschillende documenten met dezelfde bestandsnaam. Vaste schijven kunnen ook falen, bijvoorbeeld door ouderdom (het falen van de lees en schrijfkoppen) maar ook door het laten vallen. Ook kunnen hardeschijven oververhit raken door slechte ventilatie in het systeem.

Wij zijn ook dealer van Stellar dit bedrijf is gespecialiseerd in het terug halen van gegevens en wij gebruiken hun software ook waardoor wij alleen hun hulp hoeven vragen bij ernstige defecten in de schijf of printplaat.

In de meeste gevallen is uw data te herstellen, voor meer informatie kunt u met ons bellen.